HACCP პრინციპები, ინტერპრეტაცია და გამოყენება
სურსათის უვნებლობა
120 € (ექვივალენტი ლარში)
8 საათი
თქვენ გჭირდებათ წინამდებარე კურსი, თუ . . .
-
თქვენ მუშაობთ სასურსათის წარმოებაში და არ იცნობთ HACCP პრინციპებს
-
თქვენ გსურთ შეიმუშაოთ და დანერგოთ კოდექს ალიმენტარიუსის და მენეჯმენტის სისტემის პრინციპებზე დაფუძნებული HACCP-ის მტკიცე სისტემა.
თქვენ შეისწავლით . . .
-
კოდექს ალიმენტარიუსის მოთხოვნებზე დაფუძნებულ HACCP პრინცეპებს და მათ პრაქტიკულ გამოყენებას
-
HACCP სისტემის შემუშავების, დანერგვის და შენარჩუნების პოტენციურ სარგებელს და მოსალოდნელ სირთულეებს
-
როგორ შეუთავსოთ HACCP სისტემა ისო 9001 და ისო 22000 სტანდარტებზე დაფუძნებულ მენეჯმენტის სისტემებს
-
როგორ განახორციელოთ სურსათის უვნებლობის რისკების შეფასება შედეგიანად და მოახდინოთ კონტროლის ღონისძიებების კატეგორიზაცია.
თქვენ დაგჭირდებათ . . .
-
სასურსათო ჯაჭვში მუშაობის გამოცდილება
თქვენი ტრენინგების კურსის შემდგომი განვითარება . . .
-
"ბიზნესის გაუმჯობესების" პროგრამები
-
FSSC 22000 Auditor/Lead auditor
სამუშაო ენა
ქართული
რეგისტრაცია
ტრენინგში მონაწილეობის მისაღებად საჭიროა ონლაინ რეგისტრაცია.
დარეგისტრირდით უახლოეს კურსზე >>>